ДиЕл Къмпани

автоматизирани поливни системи

"ДИЕЛ КЪМПАНИ" предлага професионално проектиране, монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автоматизирани поливни системи и свързаните с тях компоненти като водни помпи, хидрофорни уредби и др.

Една напълно автоматизирана система е в състояние във всеки един момент да удовлетвори нуждата от вода на вашата градина. Предлагаме системи за напояване чрез подземни разпръсквачи за вашите тревни площи /градини/ и системи за капково напояване на търговски и жилищни дворове.При предлаганите от нас автоматизирани поливни системи, включително капково напояване може без проблеми да косите тревата, което прави поддръжката на тревните площи лесна и достъпна.

 

Би трябвало във всяка градина да се инвестира в автоматизирана поливна система . Това гарантира перфектен вид на тревния килим  и зелинината ,също така и придава луксозен стандарт на градината. Автоматизираната поливна система ще Ви позволи да имате най –хубавите  цветя и да поддържате тревния килим  в идеално състояние. АВТОМАТИЗИРАНАТА Поливната система пести време и разхищение на излишна вода. Забравете за мотаещете се маркучи и макари из градината. Всичко се полива равномерно и достатъчно в най –слъ нчевите летни дни.

 

Авоматизираната поливна система върви за ръка с озеленяването и по точно с ландшафния проект. Въз основа на ландшафния проект се изготвя проект за автомаризираната поливна ситема . Подбират се правилните разспръсквачи ,клапани , програматор , тръбна разгъвка , капкови елементи и всичко необходимо за изграждането и доброто функцийониране на системата . Всичко това оставете на нас специалистите в областа на поливните ситеми.

 

 

 

 

Какво предлагаме

Фирма"ДИЕЛ КЪМПАНИ" работи с водещи световни лидери в автоматизираните поливни системи - RAIN BIRD и Hunter.

 

Rain Bird и Hunter произвеждат и предлагат всички важни елементи за една професионална поливна система постигайки ефективно и икономично изразходване на водата. Използвайки изцяло елементи на Rain Bird и Hunter за вашата поливна система вие си гарантирате качество и дълготрайност.

 

Доверете се на технологията и професионализма.

 

Автоматизираната поливна система е съвкупност тръби,фитинги,специализиран продукт и други материали,които се оразмеряват и избират на базата на компетентно изготвен проект. В него се отчитат всички хидравлични загуби. Гарантирането на оптимални параметри на работа и правилния монтаж на елементите на поливната система са гаранция за дълготрайната и безотказна работа.

 

"ДИЕЛ КЪМПАНИ" избира най-подходящите продукти за проекта Ви въз основа на конфигурациятана терена,озеленяването, алейте,градинското осветление и наличния водоизточник с неговите параметри –дебит и налягане.

Партньори и технология

"ДИЕЛ КЪМПАНИ" ЕООД може да ви даде правилни насоки и в озеленяването, като ще ви помогне да намерите перфектен дизайн и съвет при избора на система за напояване. Нашите системи за напояване на тревните площи и градината са подходящи за всякакви търговски и жилищни проекти. Независимо дали търсите автоматизирани поливни системи за напояване на парка, вашия офис комплекс, градина или вашата дворна поляна с "ДИЕЛ КЪМПАНИ" ЕООД гарантирано ще получите продуктите от които се нуждаете.

 

Доверете се на нашия професионален опит за новия си проект по озеленяване и автоматизирано напояване.

Озеленяване и дизайн

Some Alt Text

Дизайн

ДиЕл Лого

Услуги предлагани от автоматизирани напоителни системи ДиЕл Къмпани град Варна

Some Alt Text